Višestruki povratnik u raznim krivičnim delima, pretukao je samohranu majku dvoje dece, govoreći da je on šef pomenutog kvarta, i da neće dozvoliti da u tom kvartu radi Nikšićanka.


Ovako je Opštinski odbor SNP Berane okvalifikovaao Beranca Muhameda Medeta Ramusovića, koji je u utorak oko 15 sati pred stadionom malih sportova u centru grada, krvnički pretukao na random mestu higijeničarku u JP Sportski centar, samohranu majku dvoje maloletne dece.


- Umsto da, kao povratnik nađe svoje mesto u zatvoru, isti je, po našim informacijama, posle jedne preležane noći, pušten kući. SNP još jednom otvoreno pita da li se nastavlja ista praksa u sudu i tužilaštvu, gde je kriminalcima sve dozvoljeno i slobodno šetaju gradom, dok njihove žrtve i pošteni građani su, na žalost u bolničkim posteljama - saopšteno je iz SNP Berane, iz koga ukazuju da je Krstićka aktivista opozicije koja u Beranama vrši vlast.


PROČITAJTE JOŠ: Majka pretučena na radnom mestu, mladići mirno posmatrali: Posle komentara krenulo pesničenje u Beranama


Dok region bruji o nezapamćenom skandalu posle koga je Ramusović koga je policija uhapsila i predala Osnovnom državnom tužilaštvu, mirno odšetao kao slobodan građanin javnost se pita zašto je okvalifikovan kao višestruki povratnik.


Oni koji se bave bezbedonosno interesantim osobama u koje spada i Ramusović, šokirani su saznanjem da je on na slobodi, bez obzira što je nedavno Uprava policije zvanično saopštila da je kod njega pronađen pištolj koga je posedovao bez dozvole, zbog čega je zaradio krivičnu prijavu, ali ne i odlazak u pritvor.

Za Ramusovića se zna da je bio akter više fizičkih incidenata u gradu, a poslednji u nizu je bio u krugu Opšte bolnice u Beranama, gde je posle opomene da ne turira motor automobila i ne škripi gumama u bolničkom krugu, nasrnuo na obezbeđenje ove ustanove, nakon čega je udarcem „smirio“ jednog zdravstvenog radnika.


Usledila je intervencija policije, ali, sve to, kao i mnogo čega drugog, nije bio razlog da mu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama posle prebijanja Jelene Krstić bude određen pritvor bez obzira što je nesrećna mlada žena zaradila potres mozga, isečenu usnu, oštećene zube i brojne hematome…


Foto: Fejsbuk