DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 2. JUN: Za Bika ovo nije povoljan dan za ugovore; Vodolija razmišlja o uživanju sa voljenom osobom

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

02. 06. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 2. ЈУН: За Бика ово није повољан дан за уговоре; Водолија размишља о уживању са вољеном особом

Foto Depositphotos

Ovan

Pokušavate nešto da započnete. Vi jeste osoba stvorena za nove projekte, ali ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete saradnju s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje.

Bik

Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite nakratko jer ako sada započnete nove pregovore, mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

Blizanci

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Rak

Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Dnevni horoskop predivđa da ćete na kraju dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete.

Lav

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas nesebično obasipa. Uživajte u dragocenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

Devica

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Vodite računa, morate biti svesni da ako to učinite, nakon toga ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

Vaga

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

Škorpija

Pravite kompromis tamo gde mu nije mesto. Robujete nekim ubeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Verujte u dobronamernost drugih ljudi.

Strelac

Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis.

Jarac

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim, prognozira dnevni horoskop. Vaš udeo je veliki i očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

Vodolija

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

Ribe

Tranziti vam donose šansu da svoje ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete na najbolji mogući način i dobijete podršku saradnika od kojih ste to najmanje očekivali. Čuvajte se povreda, a naročito budite oprezni u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)