IZUZETNO REDAK VIDEO: Žestoka borba lava i tigra

NovostiOnline

17. 10. 2019. u 18:14

ИЗУЗЕТНО РЕДАК ВИДЕО: Жестока борба лава и тигра

Depositphotos

Bitka između dve divlje mačke se može odigrati samo u zatočeništvu
Lav i tigar danas ne mogu da se sretnu u divljini. Naime, tigrovi ne žive u Africi gde danas ima najviše lavova. S druge strane, lavovi su gotovo izumrli u Aziji, a mogu se naći samo u nacionalnom parku Gir Forest u Indiji, gde nema tigrova.

Zbog toga se bitka između dve divlje mačke može odigrati samo u zatočeništvu.

Navike tih velikih mačaka su veoma različite. Lav je pretežno dnevna životinja koja voli otvorene površine, za razliku od tigra, noćne životinje, koja preferira šumovita područja.


Takođe su i načini života tih mačaka vrlo različiti. Lav lovi ređe od tigra, ali se često bori s drugim lavovima, pa zato ima puno iskustva u bitkama.

Težina životinja je slična. Tigar je generalno nešto veći od lava, a takođe je brži od kralja životinja. Međutim, lavovi imaju jače očnjake i čeljusti.sputniknews.com
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

gomora

17.10.2019. 20:57

Ovo su ruska bagra ili južnoamerički mafijaši. Samo kod njih se ovo radi i snimaju ovakve videi.

VecaBgd

18.10.2019. 06:51

Bolesnici, ne zna se koji su veci, ovi sto su snimali jadne zivotinje i maltretiraju ih ili vi iz Monda koji ovo kacite kao vest. Sram vas bilo

Djordje

19.10.2019. 16:18

A gde su se to sreli? Kad sve znate zasto niste napisali i gde je ovo snimljeno i zasto!? Ono sto je ocigledno je da je borba namestena i da neko uzima novac za maltretiranje zivotinja!? U tekstu nema ni reci saosecanja i protivljenja za ovakve stvari!? Neverovatno kako danasnji mediji nemaju vise ni malo skrupula!

zdravko logika

22.10.2019. 00:53

U 22 sekundi se vide cirkuska postolja za predstavu . Ove zveri zive zajedno i ovo je igra , jer da je prava borba rikanje je drugacije i ucestvovala bi oba tigra .