Nole u Banjaluci: Najveći teniski događaj koji je Srpska ikada imala

NovostiOnline/S.M.

22. 05. 2020. u 20:20

Ноле у Бањалуци: Највећи тениски догађај који је Српска икада имала

Draško Milinović

Draško Milinović predsednik teniskog saveza RS
Vest da će najbolji teniser sveta Novak Đoković okupiti vrhunske asove belog sporta koji će se predstaviti publici na dobrotvornom regionalnom "Adria Tour" događaju od 13. juna do 5. jula, odjeknula je regionom i šire.


Jedna od stanica turneje egzibicionih mečeva biće i Banjaluka 3. i 4. jula a predsednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović kaže da je ovo najveća teniska manifestacija koju je Banjaluka ikada videla.

-Mnogo detalja treba da preciziramo za ovaj najveći teniski događaj koji su Banjaluka i RS ikada imale priliku da vide. Ono što mogu da kažem u ime Teniskog saveza Republike Srpske i Teniskog kluba Mladost koji je određen da bude domaćin jednog od turnira je da ćemo zaista učiniti sve da budemo dobri domaćini, da uradimo sve da ispunimo propise koji su postavljeni za ovu veliku manifestaciju. Siguran sam da ćemo uz pomoć institucija RS učiniti sve da ovo bude velika teniska poslastica za sve ljubitelje teniskog sporta ali u za sve one koji poštuju rad našeg najvećeg sportiste ali i najvećeg sportiste sveta Novaka Đokovića, rekao je Milinović.

Pored Đokovića koji je 2009. sa Viktorom Trickim igrao egzibicioni meč u gradu na Vrbasu, najveća zvijezda ove sportske manifestacije biće treći teniser planete Austrijanac Dominik Tim a biće tu i Bugarin Grigor Dimitrov 19. igrač svijetu, Viktor Troicki...
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije