Ministar Vulin: Zlo šiptarskih terorista se više ne može skrivati, u prijateljstvo Rame se ne može verovati

Tanjug

30. 06. 2020. u 08:25

Da je Edi Rama ikada imao poštenja da pročita izveštaj Dika Martija znao bi da su na teritoriji države Albanije u kojoj je premijer, otetim Srbima sa Kosova i Metohije vađeni i potom prodavani organi

Министар Вулин: Зло шиптарских терориста се више не може скривати, у пријатељство Раме се не може веровати

Foto: Z. Jovanović

"Da je Edi Rama ikada imao poštenja da pročita izveštaj Dika Martija znao bi da su na teritoriji države Albanije u kojoj je premijer, otetim Srbima sa Kosova i Metohije vađeni i potom prodavani organi.

Znao bi takođe da su otmice Srba, ubistva svojih političkih protivnika među Šiptarima, ubistva i mučenja Roma, Goranaca, Bošnjaka, organizovali i odobravali Hašim Tači, Kadri Veselji i brojni drugi teroristi iz UČK. Rama voli da priča o pomirenju, ali samo dok to znači kažnjavanje Srba i prećutkivanje stvaranja velike Albanije", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Predsednik Vučić je jedini predsednik na Balkanu koji iskreno želi mir, ne verujem da su njegove želje iste kao i želje Edija Rame. Da li će sud za ratne zločine ustanovljen po zakonima tzv. Kosova zaista suditi ubicama Srba, ne znam, ali znam da se zlo šiptarskih terorista više ne može skrivati i da se u prijateljstvo Rame ne može verovati", poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miso.Pec

30.06.2020. 23:36

Pa Rama nije ni trepnuo a usred Srbije je pozvao Beograd da prizna nezavisno Kosovo a mi tek sada zakljuščujemo da mu se ne može verovati.