Reno klio hit sajma

21. 03. 2019. u 14:41

Рено клио хит сајма
Premijere na štandovima francuskog proizvođača. Posetioci će među prvima u Evropi videti novu generaciju modela „klio“. Biće predstavljena i električna vozila „zoe“ i „tvozi“

KAO i svake godine pod kupolama Beogradskog sajma, Kompanija “Reno-Nisan” će svoje brendove izlagati na četiri štanda - na “starom mestu” ali sa novim akcijama i popustima.

Tako će “Reno” i “Dačija” imati štand u Hali 1, Štand komercijalnih vozila biće u Hali 41, a “Motrio” u Hali 3a”.

- Što se tiče premijera, pripremili smo mnogo iznenađenja za sve naše posetioce - kaže se u saopštenju ove kompanije dostavljenom “Novostima”. - Odmah nakon Sajma automobila u Ženevi, “novi klio” stiže i na Beogradski sajam, te će naši posetioci imati priliku da ga među prvima u Evropi premijerno vide

Publici će premijerno pokazati deo game električnih rešenja, a to su “zoe” i “tvozi”, a sve to kao najavu komercijalizacije električnih vozila u Srbiji za sledeću godinu.

Domaća publika će imati priliku takođe da vidi i novi restilizovani “kađar”. “Reno” će izložiti i “koleos”, “megan grandkupe” “klio 4”, “kaptur”, “megan”, “senik”, “talisman”...

Produžena garancija pet godina / 100.000 km za sve modele, osim “talisman” i “koleos” gde je u pitanju produžena garancija pet godina / 150.000 km.

Kredit i lizing za period do 60 meseci, sa kamatom od samo 2,49 odsto, uz koji kupci mogu da računaju na besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.

Dačija” ove godine neće imati specijalne premijere, a od modela će biti izloženi “duster”, “logan”, “sandero” i “sandero stepvej”. Posebno bi istakli novi 1.3 TCE motor na “dasterima” koji se radi u dve verzije 130 KS I 150 KS.

Komercijalna akcija za “dačiju” dolazi pod sloganom “1, 2, 3 dačija”. Svi kupci mogu da računaju na sledeće stavke: jedna godina kasko osiguranja, dva osnovna servisa, tri odsto kamate na period od 60 meseci putem “Dačija” finansiranja, a ova pogodnost važi za sva vozila iz game.

Za ovu sajamsku priliku u ponudi je i posebna verzija "sandera" - "komfort" sa uključenim multimedijalnim uređajem i navigacijom po ceni od 8.990 evra za verziju sa motorom 1.0 SCe 75.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije