OVAN bi trebalo da prihvati izazov, RIBAMA ljubavni život u centru pažnje: Horoskop za sredu 1. jul

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

01. 07. 2020. u 07:00

ОВАН би требало да прихвати изазов, РИБАМА љубавни живот у центру пажње: Хороскоп за среду 1. јул

Foto Depositphotos

Pročitajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje
OVAN

Dobijate vest koja je, praktično, putokaz. Svesni ste toga da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

BIK

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumeva da ćete neko vreme morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze, donosi uspeh.

BLIZANCI

Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite nedavnu ponudu. Na tu temu vas očekuje razgovor tokom kojeg vam neće biti prijatno. Ako podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena.

RAK

Primorani ste da sate provedete u krugu ljudi koji vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. NJihovo ignorisanje nije zlonamerno, reč je o osobama čiji interesi nemaju dodira s vašim, pa tako im niste zanimljivi ni da vas procenjuju.

LAV

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.

DEVICA

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

VAGA

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

ŠKORPIJA

Uzimate malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom "napunila baterije", ali za vas to može biti izvor velikih tenzija koje, ako ih ne izbacite iz sebe, prete da prerastu u agresiju.

STRELAC

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati večno. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče, da vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posledice.

JARAC

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve, moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano s vašim privatnim i ljubavnim životom.

VODOLIJA

Pokušavate da u svoj posao unesete inovacije o kojima dugo razmišljate. Čekate povoljan trenutak da predlog o tome predočite ljudima koji su odgovorni za to. Ne smete predugo čekati, preuzmite inicijativu i najavite razgovor.

RIBE

LJubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana, kada će mu biti potrebna vaša uteha.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije