NI CRNA GORA TO NIJE URADILA... Tiodorović o tome šta bi moralo da se desi, pa da se u Srbiji PONOVO UVEDE VANREDNO STANjE

"NI CRNA GORA TO NIJE URADILA..." Tiodorović o tome šta bi moralo da se desi, pa da se u Srbiji PONOVO UVEDE VANREDNO STANjE

NAKON informacije koja se pojavila u pojedinim medijima da je moguće uvođenje vanrednog stanja od 1. oktobra, član Kriznog štaba za suzbijanje infekcije Covid-19, epidemiolog prof. dr Branislav Tiodorović kaže za "Blic" da se o tome uopšte ne razmišlja, kao i da je "neko očigledno pomešao dva pojma - vanredno stanje i vanrednu situaciju".

utorak, 22. 09. 2020. u 19:15

NOVOSTI SAZNAJU: Bujošević opet u trci za direktora RTS?

"NOVOSTI" SAZNAJU: Bujošević opet u trci za direktora RTS?

DAN posle zaključenja konkursa za generalnog direktora RTS, kako saznaju "Novosti", poštom još nije stigla nijedna kandidatura, a prethodno je lično predato njih 10. Kako se šuška po javnom servisu, među onima čije su se prijave našle u nepotpisanim kovertama nalaze se, navodno, i prijave Dragana Bujoševića, aktuelnog v.d. generalnog direktora nacionalne televizije, kao i Marka Milutinovića, odgovornog urednika PGP-a.

utorak, 22. 09. 2020. u 16:13

NIZAK RAST NIJE SAMO ESTETSKI PROBLEM: Ovog meseca vodi se globalna kampanja usmerena na razvojni poremećaj kod dece

NIZAK RAST NIJE SAMO ESTETSKI PROBLEM: Ovog meseca vodi se globalna kampanja usmerena na razvojni poremećaj kod dece

TREĆA nedelja septembra posvećena je podizanju svesti o značaju normalnog rasta kod dece i obeležava se širom sveta u okviru globalne kampanje pod nazivom Children's Growth Awareness Week, čiji je cilj da se usmeri pažnja na problem poremećaja rasta koji najčešće nastaje kao posledica nedostatka hormona rasta, izuzetno važnog hormona za zdravlje dece.

utorak, 22. 09. 2020. u 07:05

MALO VREMENA ZA PRIPREMU: Međunarodna virtuelna konferencija o on lajn nastavi u školama

MALO VREMENA ZA PRIPREMU: Međunarodna virtuelna konferencija o "on lajn" nastavi u školama

U OSNOVNOM i srednjem obrazovanju, "on lajn" nastava nije pokazala svoje prednosti u potpunosti jer, uprkos blagovremenom reagovanju prosvetnih vlasti, fizički nije bilo moguće trenutno uskladiti softver sa potrebama i u kratkom roku obučiti dovoljan broj nastavnika za nastavu uživo, rečeno je na međunarodnoj virtuelnoj konferenciji "Prednosti i mane on lajn nastave", koja je održana danas.

ponedeljak, 21. 09. 2020. u 15:30