NAJBOLJI POSLODAVAC: Lidl Srbija dobitnik „Top employer 2021“ sertifikata

Promo

19. 02. 2021. u 16:00

NA listi najboljih poslodavaca nezavisnog stručnog instituta Top Employers Institute u ovoj godini našla se i kompanija Lidl Srbija, koja je dobitnica sertifikata „Top Employer Serbia" i "Top Employer Europe" za 2021. godinu na nivou države Srbije i teritorije Evrope, zajedno sa Lidl kompanijama u još 18 zemalja. Institut koji vrši sertifikaciju godišnje dodeli 1.600 „Top Employer“ priznanja u 120 gradova i regija širom sveta.

НАЈБОЉИ ПОСЛОДАВАЦ: Лидл Србија добитник „Топ емплоyер 2021“ сертификата

Foto:Promo

Neki od osnovnih kriterijuma istraživanja instituta pri odabiru najboljih poslodavaca bili su radno okruženje, odnos prema zaposlenima, liderstvo, etika, kao i razvoj zaposlenih. Ono što je istaklo kompaniju Lidl Srbija jeste upravo odnos prema zaposlenima, u kojem je apsolutni prioritet njihov profesionalni razvoj i zadovoljstvo. Titulu jednog od najpoželjnijeg poslodavca u zemlji, kompanija Lidl Srbija svakodnevno opravdava posvećenošću svojim zaposlenima.

Lidl Srbija jedna je od kompanija u regionu koja posluje po precizno definisanim HR procesima i procedurama, kroz koje pokazuje svoju profesionalnost, posvećenost prema zaposlenima i od svog dolaska na srpsko tržište ističe se kao jedan od najboljih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i regionu. Samo neki od benefita koje kompanija Lidl Srbija pruža svojim zaposlenima jesu mogućnost rada od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene, isplata svakog minuta provedenog na poslu i obezbeđeni uslovi za kontinuirano usavršavanje zaposlenih.

Za kompaniju Lidl Srbija, najvažniji od svih resursa definitivno čine ljudi, koji su ujedno i pokretač cele oranizacije. Ulaganjem u razvoj njihovih potencijala i stručnost, pruža im priliku da napreduju i ostvare se na profesionalnom planu. Prioritet kompanije Lidl Srbija jeste mogućnosti za obuku i razvoj zaposlenih, kao i sigurno i fer radno okruženje koje im svakodnevno pruža, jer su motivisani zaposleni veoma bitni za Lidl - kao sertifikovanog vrhunskog poslodavca.

O LIDLU

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 310.000 zaposlenih. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” za 2021. godinu.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 47 prodavnica u 32 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!