RODITELJI ZABORAVILI ĆERKU (14) NA PUMPI KOD NIŠA: Deteta se setili tek u Lapovu

J. Ć.

09. 08. 2021. u 12:43

TURSKA porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na jednoj benzinskoj pumpi kod Niša četrnaestogodišnju ćerku.

РОДИТЕЉИ ЗАБОРАВИЛИ ЋЕРКУ (14) НА ПУМПИ КОД НИША: Детета се сетили тек у Лапову

Foto: Ž.Knežević

Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka zaboravnih roditelja.

Kako se aznaje, nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta oko 7.45 sati na pumpi na deonici autoputa Beograd – Niš gde su se Turci zaustavili radi odmora.

- Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i četrnaestogodišnjakinja je izašla iz kola ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put a da im deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i kazao im da mu je sestrica nestala – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć nakon čega je alarmirana i niška policija.

- Policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da se radi o maloletnici koju roditelji traže. Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put – kaže  izvori.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april