VOZAČ NAJVEROVATNIJE ZASPAO: Detalji saobraćajne nesreće na autoputu, u kojoj je povređeno pet turskih državljana

J. L.

09. 08. 2021. u 10:36

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila jutros na autoputu Novi Sad – Horgoš, u smeru ka graničnom prelazu, povrede je zadobilo pet državljana Turske.

ВОЗАЧ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ЗАСПАО: Детаљи саобраћајне несреће на аутопуту, у којој је повређено пет турских држављана

Foto: Depositphotos

U Policijskoj upravi Subotica kažu da se nesreća dogodila u visini 60. kilometra, kod Malog Iđoša u kolovoznoj traci namenjenoj za skretanje vozila u pravcu Graničnog prelaza Horgoš.

Kako nezvanično saznajemo, vozilo kojim je upravljao državljanin Turske je sletelo sa kolovoza i probilo zaštitnu ogradu.

Tom prilikom su povrede zadobili članovi njegove porodice. Oni su preveženi u Opštu bolnicu u Subotici.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici kažu da je za sada nepoznat razlog zbog kojeg je vozač skrenuo i sleteo sa puta, ali se pretpostavlja se da je zaspao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!