U ŠETNJI SAZNALI DA SU DOBILI STAN: Veselo u porodici Todosić, Bojan Perić izvukao njihovu kovertu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Novosti online

12. 06. 2021. u 20:05

NISMO verovali da ćemo dobiti stan, izašli smo da se prošetamo i tada smo saznali. Imamo decu i unučiće pa ćemo otom-potom videti ko će se useliti u novi dom.

У ШЕТЊИ САЗНАЛИ ДА СУ ДОБИЛИ СТАН: Весело у породици Тодосић, Бојан Перић извукао њихову коверту у наградној игри Узми рачун и победи

Foto: Printskrin

Ovako ne skrivajući oduševljenje priča Dragica, supruga Ivana Todosića iz Kuršumlije, dobitnika dvoiposobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" u beogradskom naselju Zemunske kapije. On je, kaže, toliko uzbuđen da ne može ni da govori.

- Izašli smo da se prošetamo. Nismo bili kod kuće kad je bilo izvlačenje. Prvo nas je pozvala kćerka a onda su nas zvanično obavestili. Ne možemo još da poverujemo. Presrećni smo - objašnjava Dragica.

Kako dodaje, ranije su slali mnogo koverata. Samo u prethodnom kolu, poslali su ukupno 300, a sada svega desetak. To je i razlog, kaže, što su zaboravili na izvlačenje.

- Ja sam slala koverte. Ranije smo češće učestvovali u nagradnim igrama, a sada samo ponekad. Ipak, nadali smo se na neki način. Nada poslednja umire. I na kraju smo dobili. Imamo mnogo dece i unučića, pa ćemo videti već kome ćemo uručiti ključ. Ćerka nam radi u Beogradu, pa ćemo odlučiti - kaže ona.

U moru koverata, pristiglo je više od 4,2 miliona, sreću je Todosićima doneo mladi glumac Bojan Perić.

Foto: Printskrin

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)