Fabrika hranila više od 30 porodica: Izgoreo magacin plastike, četiri vatrogasna vozila i dalje dežuraju ispred objekta (FOTO/VIDEO)

NovostiOnline/Š.M.

12. 02. 2020. u 15:23

Фабрика хранила више од 30 породица: Изгорео магацин пластике, четири ватрогасна возила и даље дежурају испред објекта (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: K.Mihajlović

Uzrok požara su osigurači, a vatrena stihija je za manje od dvadeset minuta zahvatila većinu objekta
Dan posle velikog požara koji je izbio u prostorijama firme "VM Import" u ulici Vladimira Mitrovica 33A u voždovačkom naselju Mitorvo brdo, četiri vatrogasna vozila i dalje dežuraju ispred skroz uništenog objekta. Desetak majstora trenutno vrši raščišćavanje objekta, koji je pretrpeo veliku materijalnu štetu.

Kako su za naš list rekli vatrogasci, sa vatrenom stihijom su se borili više od 20 sati, dok je u ovom trenutku radi preventive potrebno dežurati.

Kako smo saznali, u potpunosti je izgorelo sve što se nalazilo u prostoru površine oko 400 kvadrata, u kom je najviše bilo plastike.

Firma se bavi veleprodajom vodovodne opreme, i zapošljava oko 30 radnika.

- Velika je ovo tragedija, sve je izgorelo. Ova fabrika je hranila više od 30 porodica. Trenutno majstori raščišćavaju teren, ali je sve uništeno. Vatrogasci su tu da se vatra slučajno ponovo ne aktivira - za "Novosti" kaze vlasnik objekta.


Pročitajte i: Intervenisalo 39 vatrogasaca, gust dim se širio gradom: Lokalizovan požar na Voždovcu, u toku dogašivanje

Uzrok požara su osigurači, a vatrena stihija je za manje od dvadeset minuta zahvatila većinu objekta. Od desetak radnika, koliko ih je prema nezvaničnim informacijama bilo u objektu, na svu sreću niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zoran Kg

12.02.2020. 15:44

Da li je fabrika ili veleprodaja, rasčistite s tim. Ako je fabrika nije joj mesto u naselju.