"SVECI" U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Šveđani imaju dobru zalihu

V.D.

18. 07. 2023. u 11:19

VEČERAS od 20 časova TNS će dočekati Heken

СВЕЦИ У (НЕ)МОГУЋОЈ МИСИЈИ: Швеђани имају добру залиху

FOTO: Profimedia

Pre šest dana u Švedskoj smo gledali efikasan meč sa čak četiri pogotka, a zanimljivo je da su svi "pali" u prvih 37 minuta meča. Heken je silovito krenuo i sa dva brza pogotka došao do prednosti. 

Prvo je mrežu Velšana načeo Sadik atraktivnim golom da bi već nakon 12 minuta igre domaćin poveo sa 2:0 golom Rigarda. Gosti su iz jedine šanse na meču postigli gol. Igrao se 32. minut kada je po levoj strani probio Džordan Vilijams i centrirao ka najboljem fudbaleru TNS-a Deklanu Mekmanusu koji je sa "penaltika" silovitim udarcem glavom savladao golmana Abrahamsona.

Kratko je trajala nada gostiju u neki povoljniji rezultat s obzirom na to da je iskusni defanzivac Even Hovland već u 37. minutu iz prekida glavom postigao gol za 3:1, što se kasnije ispostavilo kao i konačan rezultat. 

Prvenstvo Velsa još uvek nije počelo, a TNS je pre meča sa Hekenom odigrao četiri prijateljske utakmice sa polovičnim uspehom. Slavili su dva puta i doživeli isto toliko poraza.

Gosti iz Švedske su veliki favoriti i na večerašnjem meču. U domaćem prvenstvu su u odličnoj formi i nalaze se na drugoj poziciji iza vodećeg Elfsborga sa bodom manje i utakmicom više. Za vikend su rutinski savladali Bromapojkarnu sa 4:2. 

Verujemo da će Šveđani i na gostovanju u Velsu upisati trijumf.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave