DANCI SE ISKUPLJUJU ZA ŠOK IZ KAZAHSTANA: "Dinamit" zaustavlja "zeleno-belu armiju"

O. M.

16. 06. 2023. u 11:51

FUDBALERI Danske dočekuju Severnu Irsku u trećem kolu kvalifikacija za Euro 2024. godine.

ДАНЦИ СЕ ИСКУПЉУЈУ ЗА ШОК ИЗ КАЗАХСТАНА: Динамит зауставља зелено-белу армију

FOTO: AP/Tanjug

"Vikinzi" su trenutno drugi na tabeli sa tri boda iz dve utakmice i gledaj u leđa Sloveniji koja jedina ima stoodstotni učinak. Danska je šokirala svoje navijače, ali i brojne kladioce, porazom od 3:2 u Kazahstanu.

Vodili su crveno-beli golovima napadača Atalante Rasmusa Hojlunda na poluvremenu sa 2:0, ali je usledio preokret i pobeda domaćeg sastava golovima Bahtijara Zejnutdinova, Aškata Tagibergena i Abata Aimbetova.

Uprkos ovom porazu, ali i neuspehu na Mundijalu kada je tim ispao u grupnoj fazi uprkos velikim očekivanjima nacije, danski savez je nedavno produžio ugovor selektoru Kasperu Hjulmandu, što ipak ne čudi posle prošlogodišnjeg učinka na Euru kada je "dinamit" stigao do polufinala.

Severna Irska je počela kvalifikacije rutinskom pobedom od 2:0 nad San Marinom, pre nego što je izgubila sa 1:0 od Finske.

Izabranici Majkla O’Nila pokušaće da postanu tek druga generacija Severne Irske koja je izborila plasmana na EURO posle momaka koje je 2016. godine takođe predvodio O'Nil. On je u međuvremenu kormilo "zeleno-bele armije" privremeno prepustio Ijanu Baraklafu koji je otpušten posle neuspeha u kvalifikacijama za prošli Euro.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)