OD NJIH SE VIŠE OČEKIVALO! Vest Hem i Lester imaju identičan skor

M.T.

12. 11. 2022. u 09:01

''LISICE'' su u dobroj formi.

ОД ЊИХ СЕ ВИШЕ ОЧЕКИВАЛО! Вест Хем и Лестер имају идентичан скор

Foto: EPA-EFE/Catherine Ivill / POOL

Vest Hem je neprijatno iznenadio navijače eliminacijom u Liga kupu, a ''čekićari'' će danas od 16 časova moći da isprave taj kiks pošto im u 16. kolu Premijer lige na stadion ''London'' u goste dolazi Lester koji je bio bolje sreće u Liga kupu.

Ekipa Dejvida Mojesa nije baš u dobroj formi pošto je tri puta poražena u prethodnih pet kola u Premijer ligi uz po jednu pobedu i poraz. Čekićari imaju dva poraza u nizu od Mančester junajteda i Kristal Palasa i pod hitno im je potrebna pobeda, ali protiv Lestera to neće biti lak zadatak, a uz sve to poraženi su od Blekburna u Liga kupu posle jedanaesteraca.

Vest Hem trenutno u Premijer ligi zauzima 15. poziciju sa 14 osvojenih bodova koliko ima i Lester na 14. mestu, ali uz bolju gol razliku. Pad forme Vest Hema uprkos dobro odigranoj Ligi konferecnija gde su ''čekićari'' bez poraza osvojili prvo mesto u grupi, doneo je određeni pritisak Dejvisu Mojesu, ali klub i dalje stoji iza njega, mada ni ta podrška neće biti bezgranična ukoliko se nastave loši rezultati.

Lester u Liga kupu nije imao problema protiv Njuporta, a ''lisicama'' je to bila druga uzastopna pobeda računajući sva takmičenja. U Premijer ligi je Lester podigao formu sa tri pobede u prethodnih pet kola, a jedini neuspeh je doživeo protiv Mančester sitija pretrpevši minimalan poraz i na tom meču su ''lisice'' primile jedini gol u prethodnih šest mečeva znatno popravivši igru u odbrani koja je bila priličan problem početkom sezone. Brzo se Rodžersova ekipa pridigla posle poraza od Sitija pošto je u prošlom kolu sa 2:0 savladala Everton.

Vest Hemova situacija što se tiče igrača je odlična pošto će odsustvovati samo Maksvel Korne, dok je Emerson Palmijeri iz predostrožnosti napustio igru protiv Blekburna posle udarca, ali bi trebalo da bude u timu za meč sa Lesterom. Brendan Rodžers ima nešto više problema što se tiče povređenih igrača pošto su odsutni Rikardo Pereira, Čaglar Sojunču i Rajan Betrand, a pridužio im se Džejms Džastin koji je doživeo povredu u meču protiv Njuporta.

Četiri puta je Vest savladao Lester u poslednjih deset međusobnih duela, dok su ''lisice'' samo dva puta slavile, a četiri meča su završena nerešenim rezultatom. Međutim, Lester nije savladao Vest Hem u Premijer ligi u poslednje dve godine.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,76)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024