MITAR NA KORAK OD LEGENDE: Srbin igra za istoriju, Notingem se nada čudu u završnici sezone

E.H.

26. 04. 2022. u 08:24

NESTVARNU sezonu igra bivši napadač Partizana i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije. Postao je jedini igrač koji je u 40 ili više navrata tresao mreže tokom jedne sezone drugog ranga od 1993. godine, kada je legendarni Gaj Vitingem postigao 42 pogotka.

МИТАР НА КОРАК ОД ЛЕГЕНДЕ: Србин игра за историју, Нотингем се нада чуду у завршници сезоне

Profimedia

Izborio je Fulam plasman u Premijer ligu još u minulom kolu, ali uprkos velikom olakšanju zbog ispunjenog cilja, srpski napadač Aleksandar Mitrović ima motiv više da nastavi sa sjajnim partijama.

Naime, naš golgeter je postigao 41 pogodak i u poteri je za velikim dostignućem u drugom rangu engleskog fudbala. Snažni fudbaler svoj konto može poboljšati već večeras od 20.45 kada na "Krejven kotidž" stiže Notingem forest.

Nestvarnu sezonu igra bivši napadač Partizana i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije. Postao je jedini igrač koji je u 40 ili više navrata tresao mreže tokom jedne sezone drugog ranga od 1993. godine, kada je legendarni Gaj Vitingem postigao 42 pogotka. Niko mu nije prišao ni blizu, a onda je došao "Mitar". Pre Vitingema je još 1952. godine rekord drugog ranga postavio Derek Duli sa 46 golova u dresu Šefilda.

Sa druge strane, Notingem je obezbedio učešće u plej-ofu, dok postoje i minimalne šanse za direktnim plasmanom u Premijer ligu. "Šuma" četiri meča pre kraja Čempionšipa ima pet bodova manje od drugoplasiranog Bornmuta.

Gosti će u Londonu svim silama pokušati da stignu do pobede, međutim, mi verujemo "Mitrogolu".

NAŠ TIP: 1X&2+ (1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)