ŽELJKO LJUBENOVIĆ: Pune tribine uz Veres

Ž.U.

04. 06. 2023. u 07:35

BIVŠI fudbaler Zorje za naše čitaoce prognozira mečeve poslednjeg kola ukrajinskog prvenstva

ЖЕЉКО ЉУБЕНОВИЋ: Пуне трибине уз Верес

Ilustracija

Svi mečevi se igraju u nedelju od 14 časova.


DNjEPAR - KRIVBAS 1
Dnjepar je dugo bio lider prvenstva, ali je porazima u finišu sezone skliznuo na drugo mesto. Poslednji neuspeh koji je imao u derbiju sa Šahtjorom, Zorja je iskoristila da ga stigne. Sada je trijumf nad Kivbasom, jedino što Dnjepru može da sačuva mesto koje kroz kvalifikacije vodi do Lige šampiona.

KOLOS - LjVOV 1

Kolos dugo nema pobedu. Kako bi osigurao mesto u ligi nedostaje mu bod i mislim da će da osvoji sva tri, jer je rival zbog lose finansijske situacije , najavio preko medija da će se ugasiti.

METALIST 1925 - DINAMO K. 0-2

Dinamo ima lošu sezonu. izvesno je da će je završiti kao četvrti.  Domaćin bi na ovom meču mogao da strpljivom i disciplinovanom igrom pokuša da osvoji barem jedan bod.ž

METALIST - ČERNOMOREC 2

Metalist je od naredne sezone drugoligaš. Odavno su mu potonule sve lađe, pa bi i gostujući Černomorec mogao da se osladi pobedom.

FIKS MINAJ - ZORJA 2&3+

Napadači Zorje su po efiksanosti odmah iza Šahtjorovih. U pokušaju da sa drugog mesta skinu Dnjepar, svoje majstorstvo bi morali da potvrde I na terenu Minaja.

RUH - ALEKSANDRIJA 0-2

Očekuje se tvrda utakmica, sa malim brojem golova.

FIKS VERES -  INGULjEC 1

Veres je jedini prvoligaš na čijem stadionu je savez odobrio prisustvo publike. Očekujem da kapije za vikend budu širom otvorene, a tribine krcate za prelomni meč sa Inguljecom, u kome bi privilegovani domaćin morao da slavi.

VORSKLA - ŠAHTJOR 3+

Šahtjor je sa četiri vezane pobede obezbedio titulu. Rasterećen čeka poslednji meč u sezoni  sa Vorsklom, sigurno će se potruditi da ga začini goleadom.
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna