PREMINUO DOKTOR STANIMIR STANKA DAMNJANOVIĆ: Lozničani se opraštaju od njega

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

12. 03. 2024. u 19:24

U LOZNICI je danas preminuo dr Stanimir Stanko Damnjanović, veliki lekar i čovek, jedan od decenijama najomiljenijih sugrađana.

ПРЕМИНУО ДОКТОР СТАНИМИР СТАНКА ДАМЊАНОВИЋ: Лозничани се опраштају од њега

foto v mitrić

Ne samo njegovi najbliži, supruga Ljilja i sin dr Vojislav, već čitav grad i kraj opšrašta se, žali za dr Stankom, koji potiče iz drevne i čestite porodice u Krajišnicima, jednom od najlepših delova  Loznice.

Dr Stanko je specijalista Opšte somatologije.Čitav radni vek proveo  je radeći u Zdravstvenom centru u Loznici, kao i njegova supruga Ljilja,Osim što je bio vrstan lekar, koga su obožavali pacijnti od dece do najstarijih, Damnjanović je bio višegodišnji načelnik Službe za stomatologiju Doma zdravlja i uspešan direktor Doma zdravlja,gde se pokazao i vrstan menadžer u zdravstvu.Ostaće zapamćen i kao istaknuti sportski radnik.Radovao se što je i njegov sin Vojislav krenuo njegovim stazama na koga je, kao i njegova supruga Ljilja bili ponosni kao i on na njih.

Obrazovan, kulturan, otmen i duhovit, ljubazan i prijatan obeležio je život i rad u njemu voljenom gradu i kraju.Kao i njegovi slavni preci, svim srcem, voleo je svoj rod, svoju veru i svoju otadžbinu kao i Republiku Srpsku gde je bio omiljen i voljen, jer je mnogim njenim ljudima zdušno pomagao kad im je bilo najteže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove