URUČENE BORAČKE LEGITIMACIJE: Pogodnosti i Spomenica i za 43 krajinska borca

S. M. J.

05. 03. 2024. u 19:10

BORCIMA sa teritorije opštine Negotin državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja uručio boračke legitimacije.

УРУЧЕНЕ БОРАЧКЕ ЛЕГИТИМАЦИЈЕ: Погодности и Споменица и за 43 крајинска борца

Foto: S.M.Jovanović

Dejan Antić, državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin, uručili su danas 43 boračke legitimacije borcima sa teritorije opštine Negotin.

Kako je istakao Antić, ove legitimacije predstavljaju samo jedan korak u poboljšanju kvaliteta svakodnevnog života boraca.

Foto: S.M.Jovanović

 

-Boračke legitimacije su neka vrsta kartica identifikacionih i kartica pogodnosti i one omogućavaju korisnicima određene pogodnosti kod društveno-odgovornih kompanija sa kojima je Ministarstvo zaključilo ugovore. Njihova podela je prvi korak u uređenju vašeg statusa, a nakon registracije svih boraca sa teritorije Negotina sledeći korak je nacionalno priznanje, dodela Boračkih spomenica koje dodeljuje ministar Nikola Selaković. One su najviši vid priznanja države Srbije za sve ono što ste činili za otadžbinu - rekao je državni sekretar borcima u Negotinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!