RADOVI U SVILAJNCU: Gradiće vodovod u ulici Braće Ribnikar

Z. GLIGORIJEVIĆ

03. 10. 2023. u 17:41

RADOVI na izgradnji vodovodne mreže u ulici Braće Ribnikar u Svilajncu počeće naredne nedelje.

РАДОВИ У СВИЛАЈНЦУ: Градиће водовод у улици Браће Рибникар

Foto:Z.Gligorijević

Meštane ove ulice danas je posetio predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, koji je rekao da će tokom oktobra biti završeno 600 metara vodvodne mreže.

- Potom ćemo pristupiti izdradi projektne dokumentacije za kanalizacionu mrežu, a nakon toga razgovaraćemo o asfaltiranju. Sa Železnicama Srbije dogovorili smo i čišćenje pojasa oko pruge, koje ćemo posle održavati – izjavio je Milanović i naglasio da očekuje da u narednih nekoliko godina ova ulica izgleda i funkcioniše kao i sve ostale ulice u gradu.

Na aktuelno pitanje da li će, po ugledu mnoge druge gradonačelnike i predsednike opština po Srbiji, podneti ostavku, Milanović je rekao da ostavku neće podneti, da je situacija u opštini Svilajnac stabilna, da je skupštinska većina stabilna i da je potrebno završiti započete investicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!