ZA ZDRAVIJE SVILAJNČANE: Besplatni zdravstveni specijalistički pregledi

Z. GLIGORIJEVIĆ

15. 03. 2023. u 11:43

U OKVIRU projekta ”Svilajnčani na prvom mestu”, opština Svilajnac organizuje besplatne zdravstvene specijalističke preglede za sve kategorije stanovništva, a sve u cilju podizanja kvaliteta zdravstvenih usluga na viši nivo.

ЗА ЗДРАВИЈЕ СВИЛАЈНЧАНЕ: Бесплатни здравствени специјалистички прегледи

Foto:Z.Gligorijević

Besplatne zdravstvene specijalističke preglede obavljaće eminentni stručnjaci Kliničkog centra Srbije, Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje i Instituta za reumatologiju iz oblasti neurohirurgije, urologije, endokrinologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, vaskularne hirurgije i dečije pulmologije.

Za sve korisnike “Svilajnačke kartice“ besplatni zdravstveni specijalistički pregledi obavljaće se u Svilajncu, na jednom mestu, bez čekanja, po unapred utvrđenom rasporedu.

Prijavljivanje za besplatne zdravstvene specijalističke preglede počelo je danas u Korisničkom centru opštine Svilajnac uz mišljenje izabranog lekara.

Opština Svilajnac razume potrebe svojih sugrađana i trudi se da im pomogne da dobiju adekvatnu medicinsku negu i zdravstvenu zaštitu, uz devizu „Svilajnčani na prvom mestu”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!