POTRAGA ZA PANTEROM SE NASTAVLJA: Prvenstveno je namera da se predator uspava

Tanjug

12. 11. 2022. u 20:57

NAČELNIK Pokrajinske inspekcije za zaštitu životne sredine Nemanja Ivanović rekao je da je potraga za panterom u apatinskom ataru zbog magle i bezbednosti učesnika završena za večeras, ali da se u zavisnosti od mogućeg kretanja velike mačke i dojava gde je viđena, potraga nastavlja.

ПОТРАГА ЗА ПАНТЕРОМ СЕ НАСТАВЉА: Првенствено је намера да се предатор успава

Foto: Profimedia/Ilustracija/Fejsbuk/Fülöp Róbert

Ivanović je za RTS rekao da su nadležne ekipe danas krenule na teren nakon video snimka na kojem se vidi velika crna životinja nalik panteru, koju su danas snimili gosti Banje Junaković u blizini Prigrevice.

-Proveli smo oko pet sati na terenu pokušavajući da uočimo divlju životinju koja je snimljena. ''Vode Vojvodine'' su obezbedile dron sa termovizijskom kamerom i pregledali smo najmanje 150 hektara šume i atara. Sa nama su lovočuvari iz ''Vojvodinašuma'' koji poznaju teren, a tu su i policijski službenici iz Apatina. Do večeras nismo primetili pantera, samo ptice i glodare- navodi Ivanović, prenosi RTS.

Prvenstveno je namera da se predator uspava, objašnjava Ivanović, dodajući da su u akciji učestvovali i veterinari Zoološkog vrta Palić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično