SPUST 7 AVGUSTA: Loznica, Mali Zvornik i Zvornik spremili regatu

V.Mitrić

26. 07. 2021. u 13:10

DRINSKA regata, koju grad Loznica organizuje 15 put biće održana 7 avgusta,rekao nam je profesor Milan Nedeljković,član Gradskog veća, kapetan ovogodiupnje regate,koja sevoziod brane HE“Zvornik“ do „Žićine plaže“ u Banji Koviljači.

СПУСТ 7 АВГУСТА: Лозница, Мали Зворник и Зворник спремили регату

V.Mitrić

Spust na najlepšem i najatraktivnijem delu Drine trajaće oko četiri časa,od 10 -14 časova.

U organizaciji grada Loznice biće održana 7. avgusta. To je na današnjoj konferenciji za štampu saopštio gradski menadžer Dejan Stalović koji je uputio poziv svima koji vole reku Drinu, druženje i zabavu na vodi, da budu gosti i učesnici te međunarodne manifestacije. Biće to nova promocija turističkih potencijala i ekoloških standarda rečnog turizma.

Start regate u subotu 7. avgusta je u Malom Zvorniku, u 10 časova a cilj u Banji Koviljači, na popularnoj Žićinoj plaži  u 14 časova.

Organizovanje ove svetkovine na reci i kraj nje,pored ostalog, podrazumeva stroge mere bezbednosti, zašto će biti zadužene ronilačke i spasilačkih ekipa, u saradnji sa policijom i vojskom-rekaoje Nedeljaković.- To je način da se ova tradicionalna sportsko rekreativna manifestacija uvek sačuva kao lep doživljaj za sve njene učesnike i da se svake godine unapređuje na lestvici letnjih sadržaja  koje grad Loznica brižljivo organizuje i neguje kao turističko blago.

Obezbeđeno je osiguranje za sve učesnike koji se budu prijavili na startu regate, rečeno je uz podsećanje da je Drinska regata u organizaciji grada Loznice besplatna za sve njene učesnike i verne privrženike rekreativnih sportova.

Drinska regata se organizuje u saradnji sa opštinom Mali Zvornik i gradom Zvornikom na levoj obali Drine kao i mesnom zajednicom Banja Koviljača.

-Pored poklon majica, kačketa i ručka posle plovidbe duge 19 kilometara Organizacioni odbor priprema i zanimljive zabavne sadržaje na Žićinoj plaži, gde je ciljno mesto za sva plovila koja će se 7. avgusta otisnuti na prelepu turneju.-poručuje kapetan regate Nedeljaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri