NOVAKOV INTERVJU SA TERASE: Đoković otkrio šta će prvo da uradi kad izađe iz karantina (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2021. u 10:31

POLAKO, ali sigurno bliži se kraj obaveznog dvonedeljnog karantina za najveće teniske zvezde u Adelejdu.

НОВАКОВ ИНТЕРВЈУ СА ТЕРАСЕ: Ђоковић открио шта ће прво да уради кад изађе из карантина (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/MORGAN SETTE

Bliži se i momenat kada će gledaoci moći da vide na delu Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Dominika Tima, Serenu Vilijams, Naomi Osaku, kao i heroinu Australije Ešli Barti koja je poslednja igračica za koju je potvrđeno da će učestvovati na egzibiciji sledećeg petka.

Ovog jutra u prodaju je pušteno 8.000 ulaznica za egzibiciju koja će se održati na kompleksu “Memorijal drajv”, a kakva je potražnja bila najbolje govori činjenica da su sve nestale za tri minuta! Egzibicioni duel će biti podeljen u dve sesije.

Svaku će moći da prati 4.000 ljudi koji će biti raspoređeni po čitavom stadionu i koji će tokom kretanja po kompleksu morati da se nose maske na licima.

A dok čeka dan kada će zaigrati pred publikom, Đoković se trudi da ima što je moguće više interakcije sa navijačima, ali i predstavnicima medija.

Sada su mediji skroz prišli Novakovoj terasi, a on je odlučio i da da intervju s balkona, što je verovatno njegov najneobičniji u karijeri.

- Čudno je biti zaključan u sobi 14 dana, ali u isto vreme smo mnogo srećni u odnosu na igrače iz Melburna, jer imamo više sati koje možemo da provedemo napolju i na terenu - rekao je Novak Đoković.

- Prva stvar koju ću uraditi u petak ujutru je da ću da trčim pravo do ovog parka i provešću tamo sat vremena - rekao je Đoković tokom ćaskanja sa medijima.

Oko hotela su se okupili i mnogi navijači najboljeg tenisera sveta, koji su iskoristili priliku da ga slikaju i da takođe proćaskaju s njim, pošto je bio dobro raspoložen.

Interesantno je da je Novak ugovorio i intervju s terase, tako što je predstavnicima određene kuće rekao da će ih pozvati na broj koji su zapisali, kako bi mogao da im se javi da duže popričaju.

- Šta kažete na ovo, pozvaću vas na taj broj tu - rekao je Novak, a iza kamere se od strane novinara čulo oduševljeno, "da".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere