NOVI UDAR ŠVAJCARACA NA ĐOKOVIĆA: Jelena zabrinuta za Novakovo mentalno zdravlje

Novosti online

09. 09. 2020. u 16:40

NOVAK Đoković nastavlja da bude udarna tema teniskih priča nakon što je pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark i sve tako će da bude do finala Ju-Es opena.

НОВИ УДАР ШВАЈЦАРАЦА НА ЂОКОВИЋА: Јелена забринута за Новаково ментално здравље

Foto: Tviter

Amerikanci i mnogi evropski mediji se utrkuju ko će da izvuče nešto loše iz Đokovićeve biografije. A najčudniju teoriju je izneo švajcarski “Blik” jedan od najuticajnijih tamošnjih medija.

Oni su izneli zaključak i veliki tekst na osnovu tvita Jelene Đoković.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubićete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Ipak, ta njena objava u švajcarskim medijima shvaćena je kao skrivena poruka Novaku da je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Da li su Švajcarci otišli predaleko ili će ovaj potez iz Njujorka poljuljati Novaka pokazaće već Rolan Garos.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna