RAFAEL NADAL JE NAJBOLJI NA SVETU: Amerikanac očaran Špancem, ono što je o njemu rekao svedoči kolika je Rafa legenda (FOTO)

Novosti online

04. 09. 2022. u 15:29

NEKADAŠNjI teniser Džejms Blejk na najbolji način govorio je o dugovečnosti Rafaela Nadala. Svojevremeno četvrtoplasirani igrač planete pohvalio je Španca nakon što je obezbedio plasman u četvrtu rundu Ju-es opena.

РАФАЕЛ НАДАЛ ЈЕ НАЈБОЉИ НА СВЕТУ: Американац очаран Шпанцем, оно што је о њему рекао сведочи колика је Рафа легенда (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Blejk, koji radi kao stručni konsultant za američke medije intervjuisao je osvajača 22 grend slem titule, a u razgovoru na ESPN Blejk se prisetio zajedničkih dogodovština.

- Pre sedamnaest godina igrao sam protiv tebe na Artur Ešu, a sada te intervjuišem, ti si i dalje jedan od, ako ne i najbolji igrač na svetu. Neverovatno si inspirativan, rekao je Blejk.

Podsetimo, u trećoj rundi Ju-Es opena 2005. godine Bjelk je dobio specijalnu pozivnicu za učešće i tada je iznenadio Nadala (6-4, 4-6, 6-3, 6-1). Potom je pobedio i naredni meč protiv Tomija Robreda, takođe u četiri seta.

Blejka je tada u četvrtfinalu savladao Andre Agasi koji se vratio iz zaostatka od dva seta, a na kraju trofej je podigao Rodžer Federer.

Nadal i Blejk sastali su se sedam puta, prva tri duela dobio je Amerikanac, a potom je četiri vezao Španac.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)