"MI MRZIMO ĐOKOVIĆA": Skandalozna izjava pred finale Ju-Es opena

Novosti online

12. 09. 2021. u 15:53

Novak Đoković će ako osvoji trofej u Njujorku srušiti Rodžera Federera i Rafaela Nadala, imaće 21. grend slem trofej i staviće tačku na priče o tome ko je najveći teniser svih vremena.

МИ МРЗИМО ЂОКОВИЋА: Скандалозна изјава пред финале Ју-Ес опена

FOTO: Tanjug

Pored toga, u njegovim rukama biće i Kalendarski grend slem, četiri najveća turnira osvojena u ovoj sezoni. Ali, nekima ni to nije dovoljno. Nastavljaju da omalovažavaju uspehe prvog tenisera sveta.

U reportaži koju potpisuju Džozef Eks i Rori Kerol ispred Rojtersa izvređali su Novaka Đokovića, za koga kažu da nikada neće biti voljen od navijača iako je nadomak rušenja Federera i Nadala.

- Nekoliko trenutaka nakon što je Novak Đoković u petak stigao do finala US Opena i primakao se na korak od postizanja nedostižnog kalendarskog grend slema, grupa navijača na stadionu Artur Eš razvila je transparent sa fotografijom nasmejanog Srbina."Sviđalo se to tebi ili ne, najveći svih vremena" - bila je poruka.

- Zaista, nisu svi srećni što Đoković u nedelju ima priliku da osvoji rekordnu 21. grend slem i prekine trostruku vezu sa Rodžerom Federerom i Rafom Nadalom. Tokom naizgled neumoljivog marša u istoriju, ostao je treći iza dugogodišnjih rivala u srcima navijača. Tokom dvonedeljnog teniskog turnira, 34-godišnjak je obnovio svoju vezu sa njujorškom publikom, naizmenično moleći obožavaoce za dodatnu podršku i delujući frustrirano kada to nije uspeo da dobije - piše Rojters.

- Đoković za sve svoje uspehe nije dobio bezrezervnu podršku u kojoj uživa Nadal, a posebno Federer. U razgovorima sa desetinama navijača tokom US Opena, praktično svi su rekli da više vole Švajcarca ili Španca, čak i oni koji se dive Đokovićevoj igri - navodi se.

Ne znaju šta će, jer ono što Novak radi na terenu ne mogu da spreče, pa pred istorijsko finale u prvi plan ističu uvrede anonimnih navijača. 

- Mi mrzimo Džokera - rekao je 55-godišnji Brajan King, jedan anketirani navijač koji je došao u obeležjima Federera, koji ne igra u Njujorku.

- Kada teniseri budu pod stresom, možete videti njihovu pravu ličnost. Kada je pod stresom, ponaša se kao kreten -  preneta je izjava supruge ovog navijača, Rite King.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere