Novak Đoković će ako osvoji trofej u Njujorku srušiti Rodžera Federera i Rafaela Nadala, imaće 21. grend slem trofej i staviće tačku na priče o tome ko je najveći teniser svih vremena.

Zoran Petrović

12.09.2021. 16:26

U životu je često tako da kad nekog bez razloga mrziš , on često bude uspešan . Bez obzira iz kog segmenta stiže mržnja. Tako da vi i dalje vredno mrzite , dok čemo mi slaviti GIGANTA koji ređa uspex za uspexom.. Čudni su Božiji putevi.

Kosovac

12.09.2021. 17:12

Da nije bilo takve uporne mrznje Novak nikada nebi postigao takav uspeh.Mrznja besnih navijaca sa zapada je kvalitetna hrana koju Novak pretvara u kvalitetno gorivo za pobede,svi znamo sta je nus proizvod hrane i gde ona zavrsava,tako da napred sampione!

Šator

12.09.2021. 17:24

Шта има ко да ме воли или не, али Ноле зна да га ми волимо, и шта ће му више. Осим тога, постао је највећи шампион упркос Федереру, Надалу и њихове публике, што још више истиче га као највећег...

Milosav

12.09.2021. 17:31

Mislite da bi zapadnjaci imali drugaciji odnos da je recimo Dimitrov umesto Noleta najbolji teniser? Ne verujem.. Nego bi cekali da sto pre zavrsi karijeru, i da se pojavi neko njihov..

Pera

12.09.2021. 17:38

Pa samo to i mogu. Iskompleksirani ljudi, bez ciljeva, i (što je još važnije) volje za pobedom i borbom, mogu samo da zavide i mrze druge

Vesna

12.09.2021. 17:55

Nije tacno da Novak nema podrsku navijaca, samo se ankete prave na pogresnom mestu. Uostalom, ovde se ne radi o tome ko je najelegantniji, najsimpaticniji I sl. vec ko je najbolji TENISER svih vremena, a tu je suvise argumenata na strani samo jednog, a na zalost zapadnih mrzitelja, najveceg I nedostiznog NOVAKA DJOKOVICA!

vladimir

12.09.2021. 17:55

.... "misteri" izgleda da ste PUKLI (?) a .... ha,ha,ha! Tek će te jer večeras, u sred Njujorka igra se PRAVOSLAVNO slovensko finale, a igraju ga /mali Rus/ Novak, najveći igrač SVIH vremena /pravi Rus/ Medvedev - zvezda u nastajanju! To što vi ne znate da igrate "vaš sport" je i vaš problem, vaš jed, kompleks i vaša VEČITA tuga! A što se tiče Novaka i "publike", baš ga BRIGA - njegov uspeh još više dobija na značaju! Uostalom evo prilike da publika ne dodje na stadion, svakako pobedjuje PRAVOSLAVLJE, to vam i smeta - frustrirani! Imate mahanje!

ljuban

12.09.2021. 18:08

To je zapad. Nikad nas nisu voleli, pa ni Đokovića. Teslu su mrzeli takođe, krali mu patente i držali ga na rubu egzistencije. Ali on ih je naterao, kao što ih je naterao Đoković, da ga moraju poštovati. Zato se uzdajmo u sebe i svoje sposobnosti. Oni će pomoći samo kad imaju korist od toga ili moraju.

Bara

12.09.2021. 18:46

Moram da se okrenem i putam te "amere" stanje sporno ako oni njega ne vole. On ce i pored toga biti najbolji ako ne danas ,onda sutra,prekosutra zasto....jer vasi ljubimci su se predali ili srpski receno sjebali. Ljubav i simpatije nisu ono sto cini Tenis,zar ne.

777

12.09.2021. 19:17

Postujem i cenim Djokovica kao licnost ,,,postujem njegove uspehe ali ovo volim ne volim deluje mi kao otrcana fraza...porodica prijatelji to ok. Siroke mase da li volite Marka Djokovica i zasto? Da li volite MiodragaTesica i zasto?

Lela

12.09.2021. 19:20

Pa i mi mislimo da su oni kreteni, amercka publika se ponasa kao da je na fudbalskoj utakmici. Ne zelim da generalizujem ali su to uglavnom bahati, plitiki kauboji medju najneobrazovanijim u svetu. Igrom slucaja imaju dobar zivotni standard koji im obezbedjuje USA vodeci ratove po svetu i pljackajuci druge zemlje od 45te.