ZRENJANIN RUKOMETNI CENTAR: Srbija protiv Francuske i Grčke u Kristalnoj dvorani

B. G.

30. 12. 2020. u 11:13

MUŠKA rukometna reprezentacija Srbije, dva kvalifikaciona meča za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj 2022. godine, odigraće u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, 5. januara  u 18 časova protiv Francuske i 13. januara protiv Grčke, saopštili su, prilikom posete gradu na obalama Begeja, Milena Delić, novoizabrana predesednica UO Rukometnog saveza Srbije i generalni sekretar Svetozar Stanković.

ЗРЕЊАНИН РУКОМЕТНИ ЦЕНТАР: Србија против Француске и Грчке у Кристалној дворани

Foto: Grad Zrenjanin

Njihovi domaćini u Gradskoj kući, gradonačelnim Simo Salapura i Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina, istakli su veliko zadovoljstvo i čast zbog ukazanog poverenja, uz napomenu da se grad sa oreolom Evropskog grada sporta u 2021.godini već dokazao u uspešnoj organizaciji ovako važnih evropskih takmičenja.

- Ovo je samo jedan, a svakako ćemo nastaviti da radimo i na novim projektima, pre svega u svetlu predstavljanja Zrenjanina kao Evropskog grada sporta - istakla je Milena Delić, simbolično gradonačelniku Salapuri, uručujući rukometnu loptu kojom igra muška reprezentacija Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili