RUKOMETAŠI POČINJU PRIPREME ZA FRANCUSKU: Đerona za kormilom

S. K.

28. 12. 2020. u 22:49

"ORLOVI" su posle 11 meseci počeli da grade igru za kvalifikacije za EP 2022. u Mađarskoj i Slovačkoj.

РУКОМЕТАШИ ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ ЗА ФРАНЦУСКУ: Ђерона за кормилом

FOTO: RSS

Novi selektor Toni Đerona nije krio zadovoljstvo što će posle pola godine konačno moći da upozna rukometaše sa svojim načinom radom i šta očekuje od njih. Naša selekcija biće kompletna 1. januara, a već 5. u Zrenjaninu ih u grupi očekuje duel sa Francuzima. Revanš je već 9. u Kreteju, a treći ispit, 13. januara u gradu na Begeju sa Grčkom.

Sreću kormilaru Đeroni, njegovim saradnicima i igračima poželela je i nova predsednica UO RSS Milena Delić, kojoj je društvo pravio član UO za muški rukomet Milorad Krivokapić. Naši asovi se pripremaju u centru FSS u Staroj Pazovi, gde će biti izolovani.

- Pre dve godine bio sam sa reprezentacijom Tunisa na pripremama pred prvenstvo Afrike u ovom centru. Znam da su uslovi na visokom nivou i da ćemo iskoristiti sve što možemo da se dobro pripremimo. Plan je da do 31. decembra radimo na osnovama i pravilima u odbrani, tranziciji i napadu. To su najbitnije stvari. Od 1. januara krenućemo sa pripremama za utakmicu sa Francuskom. Dosta toga smo videli kroz video-analize, ali spremaćemo utakmicu po utakmicu, sve do duela sa Grcima - ističe za sajt RSS Đerona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna