SRCE IZDALO ŠAMPIONA: Prnjavorčani će te večno pamtiti

N.Đurić

29. 12. 2020. u 13:12

PRNjAVOR ali i region s velikom tugom primili su vest da je Osman Junuzović, ovogodišnji pobednik i dvostruki šampion Međunarodne ulične trke u Prnjavoru i višestruki šampion BiH, iznenada preminuo u 27. godini.

СРЦЕ ИЗДАЛО ШАМПИОНА: Прњаворчани ће те вечно памтити

Osman Junuzović na uličnoj trci u Prnjavoru Foto N. Đurić

- Osman Junuzović je bio veliki sportista, šampion BiH u atletici, prijatelj Atletskog kluba Prnjavor i našeg grada. Dvostruki je, ove i 2017. godine, pobednik naše ponos Međunarodne trke ulicama našeg grada. Živeo je u opštini Doboj Istok. Iskreno i duboko saučešće upućujem porodici i prijateljima pokojnog Osmana. Neka mu je večna slava i hvala. Prnjavorčani će te večno pamtiti!-oglasio se danas, povodom tužne vesti, Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Vest o preranom odlasku atletskog šampiona potvrdio nam je i bivši BiH olimpijac Željko Petrović, organizator Međunarodne ulične trke u Prnjavoru.

- U šoku i neverici je ne samo njegova porodica, za tim velikim sportistom i izuzetnim čovekom, tuguju i Prnjavor, BiH, ali i čitav region-kaže, za „Novosti“, Petrović, potvrdivši nam da prve informacije govore da se kao uzrok smrti navodi „iznenadni prestanak rada srca“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!