JAGODINSKIM KARATISTIMA PREGRŠT MEDALJA Sjajno ostvarenje na školskom Evropskom prvenstvu (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

04. 06. 2023. u 14:27

Karatisti karate kluba "Jagodina" na jučerašnjem školskom Evropskom prvenstvu u organizaciji ESSF/a u Beogradu, osvojili su 12 medalja u pojedinačnoj i tri medalje u ekipnoj konkurenciji.

ЈАГОДИНСКИМ КАРАТИСТИМА ПРЕГРШТ МЕДАЉА Сјајно остварење на школском Европском првенству (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Karatisti i njihovi treneri, Dragan Gligorijević, Predrag Trifunović i Mladen Gligorijević, zadovoljni su rezultatima, jer su se nadmetali karatisti iz velikog broja zemalja iz cele Evrope. Karatisti karate kluba "Jagodina" nastupili su sa 13 takmičara u borbama.

Zlatne medalje osvojili su: Matija Stanojević, Matija Savić, Mina Anđelković, ekipno 2008/9 godište muškarci, 2008/9 godište, devojke. Srebrne medalje pripale su Pavlu Crnkoviću, Viktoru Živkoviću, Tei Trifunović, Mateji Saviću, ekipno 2010/11 godište decaci. Bronzane medalje osvojili su: Mina Anđelković, Nevena Janković do 1 ipona i do 3 ipona, Novak Kocić i Lazar Dimitrijević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)