REKREATIVO - CRVENA ZVEZDA: Utakmica decenije i utakmica života, da Ognjen pobedi!

Novosti online

09. 12. 2022. u 16:28 >> 16:35

U SREDU, 14. decembra, od 20.30, na Banjici će se u finalu Kupa Beograda sastati Rekreativo i Crvena zvezda. To neće biti samo utakmica za trofej, već za jedan viši cilj!

РЕКРЕАТИВО - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Утакмица деценије и утакмица живота, да Огњен победи!

FOTO: RK Rekreativo

Rukometni klub Rekreativo poznat je po svojoj humanitarnoj crti, često organizuje akcije, pa je tako nedavno potpisao ugovor o donatorstvu sa Domom zdravlja Voždovac.

Tom prilikom donirane su medicinske uniforme sestrama i tehničarima Odeljenja za radiologiju doma zdravlja, uz pomoć bivšeg rukometaša i prijatelja kluba Bojana Tomića, kao i njegove firme.

Za sve one koji žele da se uključe u ovu akciju, vrata RK Rekreativo su otvorena, poručili su iz ovog mladog kluba koji je već ostavio dubok trag na rukometnom nebu, ne samo u Srbiji.

FOTO: RK Rekreativo

Sada, utakmica protiv Zvezde, znači i utakmica života za Ognjena Kapatu, jer će sva sredstva skupljena na tom susretu biti uplaćena za lečenje ovog petnaestogodišnjaka koji se bori sa leukemijom.

Inače je i sam sportista, te bi njegovo izlečenje značilo i povratak na košarkaški teren, odnosno u školu, među svoje drugove iz Sportske gimnazije.

Kao velikom navijaču crveno-belih, Ognjenu je obezbeđen dres sa potpisima košarkaša Crvene zvezde, a čekaju ga i dresovi fudbalskog i rukometnog kluba.

RK Rekreativo poziva sve koji su u mogućnosti da dođu na Banjicu, te svojim prilogom pomognu Ognjenu.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu na najveću utakmicu kluba - tu je SMS poruka sa tekstom 1374 na broj 3030, kao i mogućnost uplate na sledeće brojeve računa:

- dinarski račun:

160-6000001468268-15

- devizni račun:

160-6000001468451-48

IBAN:

RS35160600000146845148

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Boje nisu bitne u sredu 14. decembra (20.30), već samo Ognjenova pobeda! Svi na Banjicu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN KLIMATSKIH PROMENA: Zaštitimo našu planetu od globalnog zagrevanja