STERLING PONOVO U KAMPU ENGLESKE! Sautgejt oprezan po pitanju povratka u tim: "Nije spreman!" (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2022. u 15:54

REPREZENTATIVAC Engleske Rahim Sterling vratio se u trening kamp selekcije tri lava, ali je Garet Sautgejt oprezan kad je ubacivanje krilnog napadača u tim protiv Francuske u pitanju.

СТЕРЛИНГ ПОНОВО У КАМПУ ЕНГЛЕСКЕ! Саутгејт опрезан по питању повратка у тим: Није спреман! (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Sterling je pred sam početak utakmice osmine finala Engleska - Senegal napustio tim i hitno otputovao u Englesku, zbog, kako je tada navedeno, "porodičnih problema", za koje se kasnije ispostavilo da je bila pljačka njegove kuće u Sariju.

- Moraćemo dobro da procenimo njegovo stanje jer dva duga leta i izostanak nekoliko treninga nisu baš dobra priprema za ovako važnu utakmicu - istakao je Sautgejt.

Sterling je bio starter na prve dve utakmice protiv Irana i SAD. Postigao je jedan gol i imao asistenciju u demoliranju azijske reprezentacije. Protiv Velsa nije bio starter niti je ulazio u igru, a protiv Senegala nije ni bio u protokolu, a pitanje je da li bi i bio jer ga je protiv zmajeva zamenio Fil Foden koji je odlično odigrao taj meč i bio strelac drugog gola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)