RASTANAK POSLE SEDAM GODINA: Boriša Simanić napustio Crvenu zvezdu

Novosti online

11. 03. 2021. u 22:03

BORIŠA Simanić nije više košarkaš Crvene zvezde, nezvanično saznaje "Mozzartsport".

РАСТАНАК ПОСЛЕ СЕДАМ ГОДИНА: Бориша Симанић напустио Црвену звезду

Foto: N. Paraušić

Krilni centar i crveno-beli rastali su se posle sedam godina. Utakmica sa Himkijem je na programu, a Simanić ni treći meč zaredom nije u sastavu, razlog je upravo taj što je navodno došlo do prekida saradnje.

Momak rodom iz Ljubovije se poslednji put u sastavu Crvene zvezde našao u prošlonedeljnom meču protiv minhenskog Bajerna u Beogradu, ali je susret odgledao sa klupe. Poslednji nastup za crveno-bele ubeležio je kolo ranije na gostovanju Baskoniji u Vitoriji. Posle Bajerna Simanića nije bilo u protokolu za gostovanje Olimpijakosu u Evroligi i Splitu u regionalnom takmičenju.

Simanić je bio u sastavu mnogih trenera. Najpre je u prvi tim Crvene zvezde ušao u sezoni 2015/16 posle proboja u prvi tim FMP iz Železnika kao pozajmljen igrač. Bio je deo tima kod Milana Tomića, tad je igrao najbolju košarku u crveno-belom dresu, trenirao ga je Dejan Radonjić, ali i Dragan Šakota.

Ipak, eksplozivni košarkaš nikako nije uspevao da se do kraja nametne, pa je prekid saradnje logično rešenje. Simanić sigurno želi da igra konstantno.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024