SVI PITAJU KAD STIŽE JOKIĆ: Nikolu čeka poseban tretman - izolacija od 48 sati u takozvanom mehuru

Đ. S.

12. 07. 2020. u 16:59

KOŠARKAŠI Denvera stigli su u Dizni kompleks u Orlandu, kako bi od 30. jula do 13. oktobra odigrali nastavak prekinute NBA sezone - bez glavne zvezde Nikole Jokića.

СВИ ПИТАЈУ КАД СТИЖЕ ЈОКИЋ: Николу чека посебан третман - изолација од 48 сати у такозваном мехуру

Nikola Jokić Foto EPA

KOŠARKAŠI Denvera stigli su u Dizni kompleks u Orlandu, kako bi od 30. jula do 13. oktobra odigrali nastavak prekinute NBA sezone - bez glavne zvezde Nikole Jokića.

Zaraza virusom korona odložila je put srpskog centra "preko bare", ali Jokića uskoro očekuju na Floridi da završi započeto i predvodi Nagetse u preostalim bitkama.

- Nikola Jokić će biti u Orlandu veoma brzo - ističe trener Denvera Majk Meloun, obasut pitanjima o srpskom centru. - Znam da je to važna tema za diskusiju, da sve zanima kada će on biti ovde. Biće uskoro, uzbuđeni smo što ćemo ga videti. Danas nije bilo novajlija kod nas, ali očekujem jedno veliko iznenađenje iz Evrope veoma brzo.

Osvrnuo se Meloun i na Jokićevu sliku sa oproštajne utakmice Dejana Milojevića, na kojoj je izgledao mršavije nego inače.

- Mnogo toga je izazvalo Nikolino mršavljenje. Mislim da se slika iz Srbije proširila poput požara. Smešno mi je, jer je Jokić izgubio na težini još i pre suspendovanja lige 11. marta. Sve to njegovom zaslugom. Nastavio je da bude disciplinovan i fokusiran na svoju rutinu tokom pauze - pojasnio je stručnjak sa klupe Nagetsa.

Po dolasku u "Dizni svet", našeg NBA superstara čeka poseban tretman - izolacija od 48 sati u takozvanom mehuru.

- Ako nema koronu, onda će biti odlično - našalio se bek Denvera Džamal Marej u odgovoru na pitanje kako će izgledati susret sa Jokićem. - Nadam se da neće biti zaražen kada dođe ovde, da neće kontaminirati "mehur". Bilo bi dobro da svi budemo na okupu uskoro.

Srpski centar nije jedini koji je bio pozitivan na koronu u "stafu" Nagetsa. Tokom njegovog boravka u Srbiji, tamičarski pogon tima sa ukupno 35 osoba sa pravom ulaska u "Dizni svet" okupilo se na početku priprema u Koloradu. Tada je dvoje članova pomoćnog osoblja bilo pozitivno na testu,

- Čekamo dobre vesti iz Denvera, ne možemo da dočekamo da se naša cela familija ponovo okupi - rekao je Meloun.

Jokić je do prekida NBA šampionata prosečno beležio 20,2 poena, 10,6 skokova i 6,9 asistencija, s tim da su cifre znatno porasle u periodu posle ol-star meča.

Denver se u prvoj utakmici nastavka sezone, bez prisustva publike, sastaje sa Majami Hitom, potom sledi još sedam mečeva za dve nedelje.

RASPORED

Mečevi Denvera do plej-ofa:

1. avgust: Majami hit

3. avgust: Oklahoma siti

5. avgust: San Antonio

7. avgust: Portland

8. avgust: Juta Džez

11. avgust: L. A. Lejkers

13. avgust: L. A. Klipers

14. avgust: Toronto

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba