IMA NADE: Vasilije Micić "pali" maštu navijača Srbije

Novosti online

28. 02. 2024. u 16:30

PET meseci pre početka Olimpijskih igara u Parizu, Vasilije Micić je dodatno zapalio navijačke strasti kod svih ljubitelja košarke u Srbiji. Vicešampioni sveta, ovenčani srebrom sa Svetskog prvenstva u Manili plasirali su se na Olimpijski turnir, a izabranici selektora Svetislava Pešića saznaće svoje rivale u grupi na žrebu koji je zakazan za 19. mart u Švajcarskoj.

ИМА НАДЕ: Василије Мицић пали машту навијача Србије

Foto: Profimedia

Micić igra sve bolje u dresu Šarlota i više je nego očigledno da se preporodio po dolasku iz Oklahome.

- Ispratio sam obe naše utakmice na startu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope i duele sa Finskom i Gruzijom. Mnogo mi je drago zbog igre i te dve pobede. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje pošto su usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata- kaže Micić.

On bi trebalo da bude deo srpskog košarkaškog drim-tima koji bi na Olimpijskim igrama u Parizu trebalo da čine i naši igrači iz NBA lige, predvođeni kapitenom Bogdanom Bogdanovićem i Nikolom Jokićem.

- Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu - zaključio je Micić.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!