U LAZAREVCU NEGUJU BUDUĆE ŠAMPIONE: Klince oduševio bivši reprezentativac Srbije (FOTO)

Novosti online

09. 01. 2024. u 08:59

KOŠARKAŠKI klub Lazarevac Paragon nastavlja sa predanim radom i nakon devet godina postojanja daje vrhunske rezultate, prvi tim godinu je završio trijumfom u regionalnoj MRLC ligi, te je i plasman u viši rang i dalje realnost.

У ЛАЗАРЕВЦУ НЕГУЈУ БУДУЋЕ ШАМПИОНЕ: Клинце одушевио бивши репрезентативац Србије (ФОТО)

FOTO: KK Paragon

Potpredsednik kluba Dušan Simić ponosan je na činjenicu da klub u svim uzrastima broji 135 članova.

- Za naš mali klub izuzetan je to uspeh i znak da smo na dobrom putu. Tokom novembra i decembra dodatno smo pojačali sa radom i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu održana je akcija "Da sport bude dostupan svakom detetu", čiji je glavni cilj da skloni decu sa ulice i usmeri ih na pravi put.

Klub iz Lazarevca obilazi okolna mesta kako bi pronašao talente i dodatno pojačao svoje redove.

- U sklopu projekta održan je košarkaški kamp na Zlatiboru (17. 11. 2023 ‒ 24. 11. 2023) gde su zainteresovanoj deci organizovana predavanja, niz specijalnih treninga, radionica, kao i prijateljske utakmice sa vršnjacima lokalnih klubova. Pored toga, posetili smo Lajkovac, Ub, kao i manja mesta oko Lazarevca, gde je košarka promovisana na najbolji mogući način od vrhunskih predavača i trenera.

FOTO: KK Paragon

Ističe Simić da se tu klub neće zaustaviti.

- Ideja je da se u narednom periodu animira još više dece, obezbedi još više termina za treniranje, kao i rad sa stručnim trenerima koji će pravilno uticati na njihov rast i razvoj, a uz pomoć grada Beograda korak smo bliže tom cilju - rekao je Dušan Simić, potpredsednik kluba.

Dodatna motivacija za mališane jeste i to što su iz prve ruke mogli da slušaju iskustva i dobiju savete nekadašnjeg reprezentativca Stefana Birčevića, koji je sa velikim uspehom nosio dres Srbije, a u Paragonu obavlja funkciju sportskog direktora.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)