OVO ZANIMA SVE NAVIJAČE CRNO-BELIH: Partizan se oglasio oko prodaje sezonskih karata

Novosti online

29. 08. 2023. u 12:21

KOŠARKAŠKI klub Partizan se oglasio saopštenjem vezanim za sezonske karte, čija prodaja je odložena zbog velikog interesovanja navijača.

ОВО ЗАНИМА СВЕ НАВИЈАЧЕ ЦРНО-БЕЛИХ: Партизан се огласио око продаје сезонских карата

ABA liga/ Emilija Jovanović

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

- Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, kao i usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (Prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra. Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekordne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači.

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze.

U prvih sedam dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 2022/23. će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.

Druga faza prodaje traje četiri dana. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih sedam dana.

Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.

Cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje, klub će saopštiti najkasnije 1. septembra.

Od utorka, 29. 8. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova.

Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera - stoji u saopštenju KK Partizan.

BONUS VIDEO: Svetislav Pešić - izjava posle utakmice Srbija-Portoriko na Mundobasketu 2023.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)