SVI SU VIDELI TUČU NA REAL - PARTIZAN, ALI... O ovome malo ko priča, a moralo bi!

Novosti online

28. 04. 2023. u 18:42

PARTIZAN je na korak od neverovatnog uspeha. Crno-beli vode 2-0 protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige. Ipak, zbog tuče koja se desila na kraju druge utakmice malo se priča o svemu što je "parni valjak" uradio u prestonici Španije.

СВИ СУ ВИДЕЛИ ТУЧУ НА РЕАЛ - ПАРТИЗАН, АЛИ... О овоме мало ко прича, а морало би!

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Čelnici elitnog takmičenja su izrekli kazne, a izabranici Željka Obradovića su zaslužili da se napiše nešto o samoj igri, pošto je klub iz Humske očitao dve lekcije "kraljevićima", posebno u drugoj utakmici.

Ako se očekivalo da Partizan može da dobije jednu od dva susreta, verovatno nije bilo mnogo onih koji su verovali da će crno-beli sa 2-0 doći u Beograd i tako imati tri meč lopte za plasman na Fajnal for.

Više od samih pobeda "grobare" može da raduje način na koje su one izvojevane. Kevin Panter i drugovi su u prvoj utakmici znatno teže došli do trijumfa. Taj meč je rešen trojkom kapitena u poslednjoj sekundi.

U drugom meču je Partizan demonstrirao silu, u svim aspektima igre je nadirao Real i naterao Madriđane da se osete poniženo u svojoj kući.

Crno-beli su odlično šutirali u oba susreta. Trojke i slobodna bacanja su pogađali u visokim procentima, a kada je tako šanse za pobedu i te kako rastu.

"Parni valjak" sada ima prvu meč loptu pred svojim navijačima. "Arena" će biti krcata. Ukoliko Partizan zadrži ovakav nivo igre "kraljevići" bi mogli biti počišćeni.

Podsetimo, pobednik serije na Fajnal foru (19-21. maj) u Kaunasu će igrati protiv Barselone ili Žalgirisa. Katalonci su dobili prvi meč.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije