RATKO VARDA ODUŠEVLJEN PARTIZANOM: "Vreme je da se konačno vrate titule"

Novosti online

27. 04. 2023. u 08:57 >> 09:09

Bivši košarkaš Partizana i Real Madrida Ratko Varda govorio je o pobedi Partizana u Madridu, ali i generalno o celoj sezoni crno-belih.

РАТКО ВАРДА ОДУШЕВЉЕН ПАРТИЗАНОМ: Време је да се коначно врате титуле

Foto: Nebojsa Parausic

- Sve Partizanove uspehe gledam kao navijač, jako sam emotivno ispratio utakmicu u Madridu, posebno kada je Panter dao tu trojku za pobedu. Igrati sa Realom u Madridu na jednu loptu iliti poslednji napad koji sve odlučuje je veliki uspeh. Samim tim, šut koji je ušao bio je šlag na torti ili trešnjica na vrhu tog šlaga - rekao je Varda za Mocartsport pa dodao:

- Treba pohvaliti sve momke, pokazali su ove godine neverovatno angažovanje i drugi deo sezone je zaista uživanje gledati. Od 35 utakmica sa ovom u Madridu, Partizan je dobio 21, što je zaista fantastično. Na visokom nivou se ova sezona kreće, igraju momci sa mnogo žara i nadam se da će nastaviti tako. Pre svega da vidimo šta će biti u Evroligi, pa da se okrenemo ABA ligi i Superligi, da se konačno vrate titule.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)