SRBIJO, NEMA SPAVANJA! Evo kada Nikola Jokić kreće u napad na Durenta

Novosti online

27. 04. 2023. u 08:12

POSLE sjajnih vesti za Denver i Nikolu Jokića da je eliminisan Milvoki, glavni favorit za NBA prsten, još više Nagetsi maštaju o trofeju. Daleko od toga da će im biti lako zbog paklene konkurencije na Zapadu, ali ako prođu svoju konferenciju, biće na korak do ispunjenja sna.

СРБИЈО, НЕМА СПАВАЊА! Ево када Никола Јокић креће у напад на Дурента

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, treba skočiti, pa reći "hop". Sledeća prepreka Denvera je moćni Finiks sa Kevinom Durentom. Nagetsi, koje predvodi Nikola Jokić eliminisali su sa 4-1 Minesotu na startu plej-ofa, dok su Sansi istim rezultatom bili bolji od Los Anđeles klipersa.

Serija će početi u subotu u Denveru, dok vreme prvog susreta još nije poznato. Ukoliko Atlanta i Boston budu igrali sedam utakmica, Nagetsi će seriju protiv Sansa otvoriti u 4.00 po našem vremenu (subota na nedelju).

Ako to ne bude slučaj, Denver i Finiks će prvi meč igrati u nedelju od 2.30 po srpskom vremenu. Sve u svemu, očekuje nas prava ludnica i dosta neprospavanih noći za sve koji vole NBA i Nikolu Jokića.

Raspored, po američkom vremenu:

29. april Denver – Finiks
1. maj Denver – Finiks
5. maj Finiks – Denver
7. maj Finiks – Denver
9. maj Denver – Finiks
11. maj Finiks – Denver
14. maj Denver – Finiks

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)