JOVANOVIĆ PRED KRKU: Moramo da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou

Tanjug

09. 10. 2021. u 12:50

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum.

ЈОВАНОВИЋ ПРЕД КРКУ: Морамо да будемо на највишем могућем енергетском нивоу

FOTO: Mega basket/Dragana Stjepanović/ABA liga

Mega sutra u trećem kolu od 12 sati dočekuje Krku u hali sportova "Ranko Žeravica" .

"Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učinak i koji odigrao jako dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu koju je dobio. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone, kao što je bilo i prethodne", rekao je Jovanović za klupski sajt i dodao:

"Pre svega je bitno da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a posle toga da idejno budemo dobri u što dužem periodu, i da te neke prazne minute koje se pojave u igri smanjimo na minimum.

Krilo Mege Nikola Jović istakao je da bi njegovoj ekipi mnogo značila pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku u prošlom kolu.

"Sigurno nas očekuje jedna teška i zahtevna utakmica. Mnogi bi nam značila ova pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku protiv Cibone. Krka je prošlo kolo pobedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom celog toka utakmice, verujemo da možemo da dođemo do još jedne pobede na domaćem terenu", izjavio je Jović.

Obe ekipe posle dva kola u ABA ligi imaju učinak 1-1.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a