HRVATI ĆE PUĆI OD MUKE: Argentinci menjali dresove sa "vatrenima", pa ih bacali u kantu za smeće (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2022. u 11:28

Snimak slavlja iz svlačionice Argentine zapalio je društvene mreže.

ХРВАТИ ЋЕ ПУЋИ ОД МУКЕ: Аргентинци мењали дресове са ватренима, па их бацали у канту за смеће (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Argentinci su izborili plasman u veliko finale Mundijala, pošto su u polufinalu demolirali Hrvatsku sa 3:0.

Nakon meča slavlje sa terena se preselilo u svlačionicu "gaučosa", a delić lude atmosfere otkrio je Paulo Dibala, koji je na svom Tik-toku podelio snimak na kom oduševljeni fudbaleri skaču od sreće, pevaju navijačke pesme, luduju i vesele se.

Međutim, jedan detalj sa snimka razbesneo je navijače Hrvatske. Naime, "gaučosi" su se malo zaneli u slavlju, pa je u naletu euforije dres hrvatske reprezentacije završio u kanti za smeće!

Kako to obično biva, nakon meča hrvatski i argentinski fudbaleri razmenili su dresove, a sudeći po snimku iz svlačionice, dresovi "vatrenih" služili su Argentincima kao rekviziti za navijanje. Mahali su njima dok su pevali navijačku pesmu, a potom je jedan dres bačen u kantu za smeće.

Podsetimo, ovo nije prvi "incident" sa dresom protivnika u svlačionici Argentine. Nakon pobede nad Meksikom u grupnoj fazi Mesi se našao na udaru jer je tokom slavlja gazio dres te reprezentacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)