VELJKO PAUNOVIĆ BLIZU POTPISA! Srpski trener na pragu novog angažmana

N. I.

14. 05. 2022. u 23:30

VELjKO Paunović se vraća u Španiju. Srpski fudbalski trener, koji je najveći uspeh u karijeri ostvario sa omladinskom reprezentacijom Srbije, osvajanjem titule svetskog prvaka 2015. godine, mogao bi uskoro da dobije novi posao.

ВЕЉКО ПАУНОВИЋ БЛИЗУ ПОТПИСА! Српски тренер на прагу новог ангажмана

Vladimir Ivić Foto EPA

Paunović je nedavno napustio klupu engleskog Redinga, na kojoj je proveo skoro dve sezone, a španski drugoligaš Saragosa je pokazao izuzetno interesovanje da srpski stručnjak zameni po završetku sezone 57-godišnjeg Španca Huana Ignjasija Martineza.

Saragosa se nalazi u donjem delu tabele Druge lige Španije, ali je u bezbednoj zoni i ne preti joj prevelika opasnost od selidbe u niži rang takmičenja. Planovi uprave Saragose su vezani za povratak u špansku fudbalsku elitu, a mediji navode da je Paunović trenutno kandidat sa najvećim šansama, jer važi za izuzetno hrabrog trenera, koji voli da pruža šansu mladim fudbalerima. Zanimljivo je da je Paunović dobio i podršku generalnog direktora Saragose Raula Sanlehija, pa se očekuje da će pregovori o mogućoj saradnji da počnu najkasnije za desetak dana.

Veljko Paunović je, inače, tokom igračke karijere u Španiji nastupao čak za sedam klubova (Marbelju, Atletiko, Majorku, Ovijedo, Tenerife, Hetafe i Almeriju), a posle klupe Srbije, vodio je i američkog MLS ligaša Čikago Fajerse i engleski Reding.


Bonus video: Neobična soba na Mundijalskom stadionu u Kataru
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna