NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Braga pomaže komšiji

V. N.

08. 05. 2021. u 12:00

Najsigurniji fiksevi u Tipu.

НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА ТИП: Брага помаже комшији

FOTO: Depositphotos

* PREDRAG JOKANOVIĆ (trener u Portugaliji)

Žil Visente – Braga X

- Ne bih iznenadio ako bi Braga pomogla Žil Visenteu, kome su bodovi neophodni u borbi za opstanak. Ipak su to “komšije“ sa severa i sve je moguće. Zato gađam iks.

* LUKA MILIVOJEVIĆ (Kristal Palas, Premijer liga)

VEST HEM – EVERTON X2

- Everton standardno pruža dobre partije protiv ekipa iz vrha tabele. Iako je Vest Hem u naletu forme i bori se za mesto koje vodi u Ligu šampiona, moguće je da u ovom meču naleti na minu.

* MILOŠ JOSIMOV (trener u Finskoj)

MARIJEHAMN – OULU 1

- U ovom kolu razlog za slavlje mogao bi da ima i Marijehamna, čiji teren je na ostrvu do koga se teško stiže. Oulu je primoran dan renije da krene na odredište, kako bi uhvatio prvi jutarnji brod. Zbog teškog puta, nikada mi nije bilo do igre svaki put kada sam imao gostovanje Marijehamnu.

* DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

BARSELONA – ATL. MADRID 1

- Za mnoge rizičan meč, a za mene kec kao „vrata“. Atletikova bojažiljiva igra ne zaslužuje titulu.

* DEJAN STANKOVIĆ (trener u Austriji)

Šturm – Salcburg 1X

- Salcburg je i zvanično krunisan za novog-starog šampiona, pa će tako u poslednjih nekoliko kola igrati bez ikakvog motiva. Sigurno je da su igrači mislima već na odmoru, dok je trener Marš glavom na novom radnom mestu, pošto će od sledeće sezone voditi ekipu Lajpciga. Kad se sve to uzme u obzir, ne bi bilo neočekivano da Šturm uzme bod, ako ne i sva tri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)