RASULO U REAL MADRIDU, IGRAČI OKRENULI LEĐA ZIDANU: Francuz mesecima nije razgovarao sa fudbalerima, Jović nije jedini

Novosti online

21. 01. 2021. u 09:48

REAL Madrid ispao je u šesnaestini finala Kupa kralja, i to od trećeligaškog Alkojana posle produžetaka na svom terenu, pa je Zinedin Zidan preuzeo odgovornost.

РАСУЛО У РЕАЛ МАДРИДУ, ИГРАЧИ ОКРЕНУЛИ ЛЕЂА ЗИДАНУ: Француз месецима није разговарао са фудбалерима, Јовић није једини

Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

“Pokušali smo, moji igrači su dali sve od sebe, trudili smo se da postignemo drugi gol, ali nismo uspeli. Bila je ovo teška utakmica. Krivica je moja, ja sam trener. Moji igrači su se trudili, ali smo ipak ispali. To je fudbal”, rekao je Zidan.

Nije isključeno ni da ode iz kluba, postavljeno mu je i pitanje o otkazu.

“Morali smo da pobedimo, ali se to ipak nije dogodilo. Ovakve stvari se dešavaju, nastavićemo da radimo, ovo je tužan dan za nas. Ne volimo da gubimo, ali nećemo sad da poludimo zbog toga. Moji igrači veruju u mene, mada to treba da pitate i njih. Uradili smo dobre stvari ove sezone, u poslednje četiri utakmice nam nije išlo, ali sada je na nama da se okrenemo La Ligi i Ligi šampiona. Svi porazi su bolni, ne mogu da kažem da je ovaj najbolniji. Jasno je da preuzimam punu odgovornost i dogodiće se što se mora dogoditi. Miran sam”, zaključio je Zidan.

Španski mediji su odmah posle poraza "kraljevskog kluba" objavili informacije koje nikako ne idu u prilog "Zizuu", pošto su mu neki od igrača okrenuli leđa.

"Jedan fudbaler Real Madrida mi je rekao u ponedeljak da Zidan sa nekima od njih nije pričao mesecima", ispričao je poznati novinar Feliks Dijaz bez navođenja konkretnih imena, ali i to će se verovatno brzo otkriti.

Zidan je prethodno bio u sukobu sa Hamesom Rodrigezom i Garetom Bejlom, koji su otišli u Englesku, a još dosta mladih igrača čeka šansu u prvom timu.

Luka Jović nije imao više strpljenja i pristao je da ode na pozajmicu u Frankfurt, dok je Martin Edegor takođe veoma nezadovoljan minutažom i već je obavestio klub da želi da ode ove zime - pristaje na pozajmicu ili transfer.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)