SKUPŠTINA FK VOJVODINA ZAKAZANA ZA PETAK: Predsednik, pa dugovi!

S.B.

01. 12. 2020. u 22:24

SKUPŠTINA fudbalera Vojvodine, zakazana za petak, 4. decembar, trebalo bi da razreši mnoga pitanja vezana za još bolje funkcionisanje kluba, čiji je profesionalni pogon trenutno trećeplasirani na tabeli i odlučan da dogodine odbrani trofej Kupa Srbije, osvojen proletos.

СКУПШТИНА ФК ВОЈВОДИНА ЗАКАЗАНА ЗА ПЕТАК: Председник, па дугови!

FOTO: S. B.

Na dnevnom redu će, svakako, biti izbor novog čelnika Uprave kluba, čiju je funkciju od početka jula, posle ostavke Vojislava Gajića, kao vršilac dužnosti preuzeo Dragoljub Samardžić, inače predsednik Skupštine.

Trebalo bi da se razgovara i o izboru sportskog direktora, kao i o isplati dugovanja igračima, dve plate kao i rate i premije za osvojeni Kup i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, o čemu često govori trener Nenad Lalatović. On je pozvao čelnike kluba da zajednički nađu rešenje jer, kako je istakao, teško može da se ide napred ako igrači i zaposleni nemaju redovna primanja.

Prvi čovek najvišeg klupskog tela i vršilac dužnosti čelnika Uprave, Samardžić, potvrdio je da će Skupština biti održana, kako zasada stvari stoje, u posebnim uslovima zaštite od pandemije virusa korona.

- Svakako ćemo razgovarati o ključnim temama za klub i, očekujem, doneti odgovarajuće odluke. Kako ćemo organizovati sednicu sa 55 skupštinara sa pravom glasa, ostaje da vidimo u saradnji sa Kriznim štabom grada, po čijim instrukcijama ćemo striktno postupiti, pre svega u zaštiti zdravlja svih članova. Jedna od mogućih varijanti je da zaseda najuže rukovodstvo, uz mogućnost uključenja ostalih. Jer, bilo bi neozbiljno u ovim okolnostima okupiti na jednom mestu 55 ljudi. Nadam se da ćemo naći najbolje rešenje - kaže Samardžić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade