TROJKA NOVOSAĐANA: Vojvodina u nastavku slomila Mladost

S. BAJIĆ

16. 08. 2020. u 22:16

VOJVODINA je zabeležila drugu prvenstvenu pobedu.

ТРОЈКА НОВОСАЂАНА: Војводина у наставку сломила Младост

Foto: FK Vojvodina

Večeras na “Karađorđu” nadigrala je odličnu ekipu Mladosti 3:0 (0:0) pogocima Bojića, Saničanina i Đuričina, koji su pali tek u drugom poluvremenu.

Dominacija Novosađana u uvodnom delu a zatim i tokom čitavog prvog poluvremena, nije se ogledala samo u obigravanju ispred suparničkog “šesnaesterca”.

Naprotiv. Igrali su izabranici trenera Nenada Lalatovića napadački, brzo, osmišljenim akcijama pretili gostima, koji su tek u par navrata uspeli da se nađu pred golom Simića, U takvoj igri, Vojvodina je nizala poluprilike ali i veoma izgledne šanse, međutim, njeni napdači nisu nalazili put do mreže gopstujućeg golmana Kneževića.

Jer, u dva navrata, goste je spasila prečka, koja je zaustavila šut Čovića a zatim i Saničanina. Golman Knežević je uspeo da odbrani sjajan šut Drinčića iz slobodnog udarca i ”izvadi” loptu iz rašlji, kao i dobar pokušaj Bojića. Napadači Vojvodine su takođe u nekoliko navrata zakasnili na dobre pasove i centaršuteve “veznjaka”.

Ono što su propustili u prvom delu, Novosađani su nadoknadili u nastavku, kada su tri puta pogađali mrežu rivala.

Seriju je najavio kapiten Drinčić, odličnim pokušajem iz slobodnog udarca sa 30 metara, kada je poslao “žabicu” pred Kneževića, koji je vrhovima pšrstiju uspeo da skrene loptu sa puta u mrežu.

Zatim je usledila akcija Stojkovića i Vukadinovića, čiji je centaršut u 70. minutu udarcem glavom prosledio u mrežu za prednost 1:0.

Drugi pogodak pao je u 84. minutu kada je centaršut Drinčića iz kornera Saničanin iskoristio da povisi prednostKonačnih 3:0 postavio je Đuričin posle sjajnog pasa Stojkovića.

VOJVODINA - MLADOST 3:0 (0:0)

Strelci: Bojić 70., Saničanin 84. i Đuričin 88. minut.

Novi Sad. Stadion: “Karađorđe”. Sudija: Srđan Jovanović. Pomoćnici: Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

VOJVODINA : Simić 7, Andrić 7, Saničanin 7,5, Bralić 7, Devetak 6,5 ( od 46. Đorđević 6,5), Topić 6,5 ( od 62. Stojkković 7), Drinčić 7,5, Vukadinović 7, Gemović 6,5 (od 62. Mrkaić 6,5), Čović 7, Bojić 7,5.

MLADOST : Knežević 6,5, Milošević 6, Šatara 6, Krajišnik 6, P.Jovanović 6, Babić 6, Baha 6,5, Mićević 6,5, Ješić 6,5, L.Jovanović 6, Odita 5.

Žuti kartoni : Bojić (Vojvodina) Baha (Mladost)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!